Zdecydowałem, że też wypowiem się w tym wątku ponieważ od jakiegoś czasu temat perfum jest mi dosyć bliski

Raczej rzadko zaopatruje się w produkty kosmetyczne, ale perfumy zawsze muszę mieć pod ręką. Miałem okazję przetestować wiele opcji spośród tych dostępnych na rynku i wydaje mi się, że w końcu znalazłem swój ideał. Myślę, że dla większości osób w przypadku wyboru perfum liczy się przede wszystkim ich trwałość, więc to na nią w pierwszej kolejności osobiście zwracam uwagę. Moje ulubione perfumy to zdecydowanie propozycja od Versace. Nie należą one co prawda do najtańszych opcji, ale w moim odczuciu są bardzo wydajne i długo utrzymują się na ubraniach i ciele po użyciu. Dodam też że ważnym aspektem jest tutaj miejsce, z którego zamawiamy takie produkty. U mnie świetnie sprawdziła się drogeria internetowa Ezebra. Jeśli macie ochotę to tutaj:
https://www.ezebra.pl/pl/producers/vers ... 33579.html znajdziecie ich propozycje jeżeli chodzi o markę Versace. Myślę, że znajdzie się tam coś dla każdego.