Poprawa potencji

Poprawa potencji

Postprzez janusz G » czwartek, 21 grudnia 2017, 21:29

No i dopadło mnie. Od jakiegoś czasu coraz gorzej z pełną erekcja. Chyba czas sięgnąc po IQman. I pomyśleć że dwa lata temu śmiałem się z kuzyna, jak odbierał paczkę ze Stanów. Na szczęście ja mogę już kupic w Polsce i za dużo mniejsze pieniądze
janusz G

Postprzez » czwartek, 21 grudnia 2017, 21:29

Re: Poprawa potencji

Postprzez glucio » niedziela, 24 grudnia 2017, 13:31

Man tabs to najmocniejsze tabletki na erekcję dopuszczone do masowego obiegu, Efekty są odczuwalne nawet dwa dni po wzięciu tabletki http://ferosup.pl/sprawnosc-seksualna/9 ... encje.html
glucio

Postprzez Kwietny717 » wtorek, 6 marca 2018, 20:41

A czy to aby nie jest marketingowa ściema te wszystkie tabletki... ?
Kwietny717

Postprzez Tobiasz 55 » czwartek, 26 kwietnia 2018, 21:27

Ja też zdecydowalem się na IQman i jestem bardo zadowolony, znacząca poprawa już po pierwszej tabletce
Tobiasz 55

Postprzez Patryk » sobota, 8 września 2018, 23:27

Ja też zdecydowałem się na IQma, moim zdaniem nie ma lepszego środka na te sprawy... by znow bylo normalnie
Patryk

Postprzez milka » sobota, 4 maja 2019, 08:42

W te wszystkie tabletki bez recepty to nie wiem czy warto wierzyć. Ale na problemy z erekcją na pewno możesz sróbować wykorzystać taki gadżet jak pierścień erekcyjny. Kupisz go w większości sex shopów, a modele renowanych firm są w sklepie https://n69.pl/
milka

Postprzez Twardy » środa, 15 września 2021, 20:36

Obecnie na rynku dostępnych jest wiele tabletek stosowanych do zmagania się z zaburzeniami erekcji - należą one często do grupy leków zwanych inhibitorami fosfodiesterazy typu 5 (PDE5). Wyróżnia się leki zarejestrowane na receptę i bez recepty. Niezależnie od rejestracji ich podstawowym wskazaniem jest leczenie impotencji, czyli sytuacji, gdy osiągnięcie erekcji jest niemożliwe lub utrzymanie wzwodu niewystarczające do odbycia stosunku płciowego. Warunkiem podstawowym jest trwające podniecenie seksualne. Na receptę dostępne są leki na bazie tadalafilu i wardenafilu oraz większe dawki sildenafilu 100 mg. Leki te są stosowane u dorosłych mężczyzn ze zdiagnozowanym problemem osiągnięcia erekcji. Bez recepty dostępne są tabletki powlekane lub do rozgryzania i żucia z sildenafilem o nieco niższej dawce, czyli 25 mg. Poniżej zapodaje niektóre nazwy tabletek na potencje bez recepty: VigraFast, Maxigra GO, EroTabs, Maxigra MAX, ManTabs, Mensil, EroMen, Mensil MAX, Vigrax, Maxon Active, Zytax, Inventum, PowerMan, czy TopMen.
Poznaj najlepsze suplementy i tabletki na erekcję dające Ci pewność, że w określonych sytuacjach staniesz na wysokości zadania!
Twardy

Postprzez » środa, 15 września 2021, 20:36

Powrót do Wolna amerykanka