Okna i drzwi

Re: Okna i drzwi

Postprzez Krzysiek Majewski » wtorek, 26 września 2017, 07:09

A co ma materiał z jakiego wykonane są okna, do szczelności takich produktów? Dzisiaj okna zarówno aluminiowe, drewniane, jak i PCV są bardzo szczelne i nie występują w związku z nimi jakieś większe problemy w zimie, czy innych, mniej przyjaznych okresach roku. Wiadomo, sporo zależy też od jakości okien, ale jeśli korzysta się z pomocy sprawdzonych firm (dobrym wyborem jest tu Globart z Nadarzyna - okolice Warszawy), to nie trzeba przejmować się jakością, bo zazwyczaj znajduje się ona na wysokim poziomie. Sami zobaczcie sobie przykładowe produkty na http://globart.pl/ i nie przejmujcie się na zapas jakimkolwiek brakiem szczelności. :wink:
Szukasz dobrej jakości mebli? Postaw na Select Meble.
Krzysiek Majewski

Postprzez » wtorek, 26 września 2017, 07:09

Postprzez CutDeBols » czwartek, 28 września 2017, 14:41

Niestety, na rynku jest sporo firm, które oferują kiepskiej jakości produkty, albo zdzierają gigantyczne kwoty :/ Ale są naprawdę dobrzy producenci, tylko trzeba się trochę naszukać, albo mieć oczy szeroko otwarte :> No, zawsze też można skorzystać z opinii innych, którzy wiedzą gdzie szukać
CutDeBols

Postprzez rovs » piątek, 6 października 2017, 18:04

No tak, a co sądzicie o drzwiach np. do domowego biura typu barausse czyli w stylu włoskim? Z tego co chodzę po różnych biurach, a uwierzcie że często bo jestem przedstawicielem handlowym i mi sie podoba wloski styl a jakie jest wasze zdanie?
rovs

Postprzez KowalKos » niedziela, 22 października 2017, 23:24

Supcio oferta, wszystko fajnie... Tylko cholera, spod Białegostoku do Wrocławia to jednak trochę za daleko jak dla mnie... Poszukam czegoś bliżej :D
KowalKos

Postprzez Iwonamalek2 » czwartek, 26 października 2017, 11:18

A co powiecie na drzwi szklane? Są bardzo eleganckie i praktyczne. Widziałam ostatnio w biurze w sąsiadującej firmie takie drzwi, świetnie się komponują do nowoczesnych pomieszczeń, a myślę, że w domach też będą super wyglądać. Zobaczcie sami systemy do drzwi przesuwnych ze sklepu https://gigastal.pl/system-drzwi-przesuwnych-c-161.html . Warto zamawiać wszystko u jednego producenta żeby wszystkie elementy były ze sobą kompatybilne
Iwonamalek2

Postprzez Arkadiusz1 » czwartek, 2 listopada 2017, 07:41

Jasna sprawa. W wielu domach stosuje się już szklane drzwi i wiem, że wychodzi to bardzo dobrze.
Arkadiusz1

Postprzez v3ntus » czwartek, 2 listopada 2017, 19:09

U mnie drewniane okna jak najbardziej zdają egzamin
v3ntus

Postprzez greenday » sobota, 4 listopada 2017, 17:38

W firmie Kapica okna opole możecie kupić również drewniane okna.
Produkowane są trzy linie takich okien, dwie z nich dedykowane są do domów ekologicznych. Okna posiadają okucia MACO i oszklenia CLIMAPLUS.
greenday

Postprzez Nanik » wtorek, 21 listopada 2017, 05:34

Ja szukam czegoś na miejscu, ma ktoś coś godnego polecenia z Warszawy?
Nanik

Postprzez tymek » poniedziałek, 27 listopada 2017, 07:28

W Warszawie nie polecę nikogo. Ale znany jest ślusarz w Lublinie który pomoże dobrać odpowiednie zamki do drzwi wejściowych. To jest bardzo ważne zabezpieczenie i nie należy na nim oszczędzać. A ten ślusarz doradzi i zadba o prawidłowy montaż . Warto znać dobrego ślusarza, nie tylko w sytuacji gdy montujemy zamki. Ja należę do niezbyt odważnych osób, dlatego zawsze na pierwszym miejscu stawiam bezpieczeństwo swoje jak i bliskich.
tymek

Postprzez » poniedziałek, 27 listopada 2017, 07:28

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wolna amerykanka