Korepetycje angielski

Re: Korepetycje angielski

Postprzez Strelka » wtorek, 13 lipca 2021, 05:23

Angielski to bardzo ważna rzecz, już od najmłodszych lat warto uczyć dzieci angielskiego. Ja wiedziałam czego chce i tak zapisałam mojego syna do Te Vizji przy Okopowej, gdzie wiem, że na angielski jest duży nacisk, też i wiadomo że mają tu nauczycieli z innych języków obcych. Warto sobie przemyśleć zapisanie dziecka do prywatnej szkoły.
Strelka

Postprzez » wtorek, 13 lipca 2021, 05:23

Postprzez Marysia » niedziela, 6 marca 2022, 16:23

Może zamiast korepetycji a języka angielskiego zapiszesz się na kurs online. Jeśli nie jesteś przekonany to polecam przeczytać https://speakingo.com/jak-wyglada-nauka ... speakingo/. Dzięki temu dowiesz się jak wygląda nauka języka angielskiego w domu i nie będzie ci potrzebne korepetycje.
Marysia

Postprzez doroti » środa, 28 września 2022, 08:38

moja przyjaciółka pracuje jako lektor języka angielskiego online i nie wyrabia się z pracą! dawniej to dzieci wolały stacjonarne korepetycje ale od czasu pandemii wszystko się zmieniło. teraz musi odmawiać większości chętnych przez brak wolnych terminów. o dziwo, coraz częściej zgłaszają się do niej także dorośli chcący szlifować swoje umiejętności językowe
doroti

Postprzez Cejot10 » czwartek, 27 października 2022, 23:55

Koniecznie decydujcie się na naukę języka angielskiego, bo warto! Angielski zawsze jest potrzebny i uważam, że trzeba uczyć się tego języka. A nauka skuteczna będzie razem z szybkanaukapro . Sprawdźcie sobie, czy taka propozycja będzie dla Was odpowiednia. Ja uważam, że jak najbardziej tak!
Cejot10

Postprzez milka91 » poniedziałek, 9 stycznia 2023, 12:18

Jeśli wasze dziecko ma problemy z pamięcią, skupieniem i wydaje wam się że nie rozumie poleceń to być może ma zaburzone przetwarzanie słuchowe. Warto zainteresować się tym tematem. Są odpowiednie cwiczenia które warto wykonywać i zabawki, które pomogą w rozwoju.
milka91

Postprzez wrocławskikrasnal » niedziela, 23 kwietnia 2023, 16:49

Znajomość języków obcych otwiera wiele zamkniętych drzwi, dlatego warto się uczyć, najlepiej poprzez rozmowę z native speakerami. Takie zajęcia prowadzi na przykład szkoła https://youenglish.school/.
wrocławskikrasnal

Postprzez hdc » niedziela, 30 kwietnia 2023, 10:07

ja sama zastanawiam się nad tym kursem języka angielskiego https://ence.pl/angielski-dla-doroslych/ miałam ostatnio szansę na lepiej płatne stanowisko ale niestety ze względu braku znajomości języka w stopniu zaawansowanym mnie odrzucono, dlatego teraz się nie poddam i podciągnę się znacznie w tym temacie.
hdc

Postprzez Leos456 » czwartek, 25 maja 2023, 10:25

Korepetycje faktycznie mogą się okazać fajną sprawą, ale moim zdaniem warto rozważyć kurs angielskiego. Pod adresem: https://www.instagram.com/szybkanaukapro/ jest instagram Szybka Nauka Pro, którzy prowadzą kurs angielskiego online. Dzięki temu można podszkolić się z języka bez konieczności wychodzenia z domu.
Leos456

Postprzez KamilKa » czwartek, 21 listopada 2024, 12:39

Przygotowujesz się do matury, która będzie w przyszłym roku? Czas działać i przede wszystkim rozwiązywać zadania, które były we wcześniejszych latach i mogą się też przytrafić w przyszłym. Jeśli szukasz dobrej jakości zadań maturalnych z różnych przedmiotów to na pewno warto zapoznać się z ofertą https://demart.com.pl/42-matura gdzie je bez problemów znajdziesz. Pomogą Ci przećwiczyć każdą dziedzinę wiedzy. Nie ważne, czy walczysz z królową nauk – matematyką, czy chcesz błysnąć na polskim – tutaj znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, by poczuć się pewnie i dostaniesz się na wymarzone studia!
KamilKa

Postprzez Dżej89 » środa, 8 stycznia 2025, 11:24

A może szukacie dla siebie lekcje na angielski online , jak tak to możecie tutaj zwrócić uwagę na szkółkę Break the Ice. Warto do nich się zapisać, ponieważ oni wam zapewnią konkretne materiały i przykażą całkiem sporą wiedzę, niezależnie na jakim etapie edukacji już jesteście. Zobaczcie sami...
Dżej89

Postprzez » środa, 8 stycznia 2025, 11:24

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wolna amerykanka