Pozdrawiam wszystkich. Jesteśmy na poziomie kompletowania przyrządów do naszej turbo-gastronomii oraz mamy pytanie, czy kloc masarski jest nieunikniony w tymże biznesie ponieważ na ogół bynajmniej nie starczy od razu.
Moim zdaniem bez klocu masarskiego jesteś w stanie się obejść, ale bez żyrandolu do kuchni raczej ani Ty, ani Twoi pracownicy nic nie zrobią. Chyba, że mają w oczach noktowizory.
Jeśli nie masz pomysłu w co możesz zainwestować, a posiadasz już jakąś kuchnię, to osobiście polecałbym żeliwne garnki. Może i ciężkie, może i drogie, ale z pewnością inwestycja zwróci się najdalej w ciągu paru miesięcy.
Zasadniczo kuchnia służy do przyrządzania różnego rodzaju dań, więc może warto pomyśleć o urządzeniach, które ułatwią nam pracę? Ja na przykład rozważam zakup bardzo funkcjonalnej płyty Candy. Urządzenie ma elastyczne pole, które dopasowuje się do wielkości garnka. Sprzęt może być sterowany przy użyciu smartfona lub też w miarę możliwości programowany z dużym wyprzedzeniem.
Na pewno przydałaby się dobra płyta grzewcza, zamiast przestarzałej kuchenki polecam serdecznie Candy jest bardzo wydajna i ma mały pobór prądu. Do tego bardzo dobrze się prezentuje, można ją kupic w necie lub w sklepach z agd
Strona https://www.eldom.eu/kategoria/czajniki-bezprzewodowe to idealna sugestia do kupienia czajnika bezprzewodowego, który dopasujesz do własnych potrzeb i wyglądu swojej kuchni, zapłacisz niewielkie pieniądze i jeszcze długi okres gwarancyjny. Bardzo szeroka gama produktów, wiele obniżek, jest w czym wybierać
Ja polecam sprawdzić Ballarini.pl - bardzo dobry sklep, akcesoria takich marek jak ballarini, staub, zwilling i miyabi - rewelacyjne sprzęty, serio. DO tego blog z przepisami - bomba!