Edukacja

Edukacja

Postprzez dnowaczek878 » wtorek, 19 lipca 2016, 20:46

Cześć, Jaki byście wybrały kierunek edukacji na szkole policealnej? Ja myślałam o technik sterylizacji albo technik elektroradiolog ponieważ wiele się o nich mówi. Z góry dzięki za odpowiedź!
dnowaczek878

Postprzez » wtorek, 19 lipca 2016, 20:46

Re: Edukacja

Postprzez Milosz5 » niedziela, 30 grudnia 2018, 13:59

Musicie pamiętać o tym, że to od najmłodszych lat dzieciaki nabierają chęci do nauki lub dystans do niej.
Milosz5

Postprzez Krzysiek Majewski » poniedziałek, 21 stycznia 2019, 06:34

Milosz5 napisał(a):Musicie pamiętać o tym, że to od najmłodszych lat dzieciaki nabierają chęci do nauki lub dystans do niej.

Racja, dzieci dość szybko uczą się nowych rzeczy, dlatego warto posłać je do placówki, w której to organizowane będą liczne zajęcia dodatkowe. Na http://www.przedszkoleharmonia.pl/9-akt ... -dodatkowe można poczytać, jakie zajęcia dodatkowe organizowane są w prywatnym przedszkolu Harmonia. Niektóre z nich są naprawdę ciekawe.

:wink:
Szukasz dobrej jakości mebli? Postaw na Select Meble.
Krzysiek Majewski

Postprzez latawiec biały » piątek, 25 stycznia 2019, 19:39

edukacja to absolutna podstawa!
latawiec biały

Postprzez evita » czwartek, 14 lutego 2019, 20:06

felika no to witaj w klubie :) moj Staś też chodzi do szkoły prywatnej, ale ze względu na to, że w przeciągu kilku najbliższych lat zamierzamy wyemigrować do UK postawiliśmy na polsko-angielską szkołę Edison ( na warszawskim Wilanowie). Szkoła realizuje dwie podstawy programowe i tą polską i English National Curriculum. Uczniowie mogą potem kontynuować naukę w każdej brytyjskiej szkole na świecie więc to dla nas ogromny plus. Wysoki poziom, rodzinna atmosfera i bardzo nowoczesne podejście do nauki ( np lekcje z IPadami).
evita

Postprzez asia789 » czwartek, 28 lutego 2019, 12:10

Tez uważam, ze edukacja jest bardzo ważna. Od nowego roku zmiany czekają zarówno dzieci jak i nauczycieli, tu przeczytacie więcej https://epedagogika.pl/top-tematy/8-waz ... k-2862.htm . Syn zaczyna dopiero swoja przygodę ze szkoła od września. Mam nadzieje, że będzie dobrze.
asia789

Postprzez krolszparagow » poniedziałek, 4 marca 2019, 10:13

A tak nieco na uboczu – słyszałem, że teraz w szkołach coraz bardziej propaguje się zdrową żywność? Szczególnie, jeżeli chodzi o asortyment sklepików szkolnych. Za moich czasów można tam było dostać jakieś drożdżówki, cukierki czy chipsy, teraz natomiast dowiaduję się, że standardem stają się takie produkty: https://ebakalland.pl/edukacja.html. Przyznam, że bardzo cieszy mnie ta zmiana, chociaż nie wszędzie jeszcze ponoć została dokładnie zaimplementowana – oby nastąpiło to jak najszybciej.
krolszparagow

Postprzez Ajka9090 » poniedziałek, 4 marca 2019, 17:46

A co z wyborem szkoły średniej ? Bo moja córka interesuje się kierunkiem logistycznym, który znalazła u nich https://technikumau.pl Z znalezieniem pracy w logistyce raczej nie powinno być problemu, przemysł ciągle się rozwijać więc i praca jest dla tych, którzy chcą pracować.
Ajka9090

Postprzez teresiaa » poniedziałek, 4 marca 2019, 21:31

edukacja jest niezwykle istotna
teresiaa

Postprzez Kasia90 » wtorek, 5 marca 2019, 11:19

Jestem zdania, że warto aczkolwiek jeżeli mamy konkretnie ustalony kierunek zawodowy w któym chcemy się rozwijać, ponieważ ja zdecydowałam sie zostać Technikiem Weterynarii i w systemie zaocznym nauka trochę czasu trwa a dokładnie 2 lata. Do tego mają bardzo dobrze przygotowany plan nauki i nauczycieli chętnych oraz z odpowiednimi umiejętnościami do przekazywania wiedzy. Ja śmiało polecam bo uzyskałam kwalifikacje zawodowe i teraz mogę spełniać się już w zawodzie który daje mi przyjemność.
Kasia90

Postprzez » wtorek, 5 marca 2019, 11:19

Następna strona

Powrót do Wolna amerykanka